Logo cabecera
 
 
 
Usuario Usuario Anónimo

Acceso rápido
Nick
Contraseña
  Acceder  

Acceso clásico
No recuerdo mi contraseña
Recomendado Registrarme. Nuevo usuario
Búsquedas

Buscar una excursión

Búsqueda avanzada

Valid HTML 4.01 Transitional

CSS Válido!

Collformic - Matagalls (1697 m) - Collformic
Ficha
Imagen portada de la excursión
Fecha 20 de Octubre de 2012
Tipo de excursión Trekking
Dificultad SD, 11 Km., +615m., -615m.
Conseguida Conseguido Sí
Excursión visitada 694 veces ( 2 esta semana )

Crónica

Circular perfecta per a un matí de tardor o de primavera.

Vam sortir des de el párking de Collformic i vam començar la ruta pel GR-5 per un petit bosc fins una pista de terra, el cartell que ens vam trobar indica el camí clàssic d'ascensió a Matagalls però també ens indica un altre camí a l'esquerra cap a "Sant Segimon", nosaltres vam continuar per la pista...

Caminant vam notar que després d'una bona estona pujant ens vam trobar amb una bifurcació de camins, nosaltres vam agafar el camí de l'esquerra que baixa fins arribar al "Torrent de Rentadors" on hi ha uns arbres majestuosos: aquesta part de la caminada és realment màgica!!!.... més endavant, ens hi trobarem una fita a la dreta que ens indica que hem de abandonar el camí i agafar la senda de pujada que ens portarà al Coll Saprunera amb unes vistes de tot el voltant.... també increible!! Recordeu que des d'aqui tot el camí anirá marcat amb fites...

El camí és molt asequible, amb pujada constant però "llevadera" i el paisatge que es pot xalar és magnífic!!... realment, maco!!!

Vam passar pel "Collet de l'Estanyol" i pel "Coll de Llops" (on ja vam divisar la creu del nostre cim d'avui - "Matagalls" -) fins arribar-hi!!

El camí de tornada el vam fer pel camí clàssic de "Matagalls" seguint els cartells, les marques verds i vermelles i unes enormes fites!!

Una vegada vam arribar al cotxe, nosaltres vam pendre una Coca-Cola en el Restaurant Collformic on hi havia un bon ambient!!

Ruta molt recomenable!!!

Participantes

Picos

Otros


VOLVERVOLVER

(C) Rocs&Pics 2022 - Aviso Legal - Mapa Web

Todas las fotos de las crónicas están disponibles en resolución fotográfica bajo demanda expresa al grupo.

Para cualquier consulta escribir a: webmaster@rocsandpics.net

Colabora con nosotros