Logo cabecera
 
 
 
Usuario Usuario Anónimo

Acceso rápido
Nick
Contraseña
  Acceder  

Acceso clásico
No recuerdo mi contraseña
Recomendado Registrarme. Nuevo usuario
Búsquedas

Buscar una excursión

Búsqueda avanzada

Valid HTML 4.01 Transitional

CSS Válido!

Tossal de Mirapallars-i-Urgell (1672 m) - Tossal de la Torreta (1676 m) - Puig del Camí Ramader (1636 m) - Roca Alta (1437 m)
Ficha
TossaldeMirapallars i Urgell0004
Fecha 23 de Diciembre de 2019
Tipo de excursión Trekking
Dificultad SD+, 22 Km., +1080m., -1080m.
Conseguida Conseguido Sí
Excursión visitada 61 veces ( 1 esta semana )

Resumen

Ruta circular, llarga i exigent, per ascendir un 100 cims (Tossal de Mirapallars-i-Urgell - 1672 m.), un cim comarcal (Tossal de la Torreta - 1676 m.), un cim que ens agafava de camí (Puig del Camí Ramader – 1636 m.) i un ICC ( Roca Alta - 1437 m.).

Partim de l’Hostal Roig, situat al coll que es troba a la carretera L-913 entre Vilanova de Meià i Sant Martí de Barcedana. Un cop allà agafem una pista senyalitzada a “La portella blanca” i, agafant alguna drecera, arribem fins al Coll del Grau Ample. A partir d’aquí agafem el corriol que ressegueix la carena, arribant en 10 minuts al Tossal de Mirapallars i en mitja horeta més al Tossal de la Torreta. Fem un mos i desfem el camí per la carena fins al coll. Continuem per la carena i, passant pel Puig del Camí Ramader i fent un pas complicat abans del Pas de les Eugues arribem finalment a la Roca Alta després d’un llarg camí. En el nostre cas hi ha hagut un tros que ens hem liat una mica, hem perdut alçada i hem hagut de recular i tornar a pujar fins a trobar un pas una mica emprenyador per poder baixar i recuperar el track. El pas en qüestió implicava baixar per unes roques bastant llises i bastant inclinades, però vaja, era un passet i anant amb compte es feia bé. A partir d'aquí ja cap al Pas de les Eugues i finalment assolim la Roca Alta seguint tota l'estona el camí que ressegueix la carena. Pel camí es veuen algunes trinxeres i nius de metralladores. Un cop assolit el darrer cim, reculem fins al Pas de les Eugues i agafem el camí de baixada, que finalment es transforma en pista i ens permet arribar al cotxe mot ràpidament.

Temps: unes 7 hores per a tot el recorregut.

Participantes

Picos

Otros


VOLVERVOLVER

(C) Rocs&Pics 2022 - Aviso Legal - Mapa Web

Todas las fotos de las crónicas están disponibles en resolución fotográfica bajo demanda expresa al grupo.

Para cualquier consulta escribir a: webmaster@rocsandpics.net

Colabora con nosotros