Logo cabecera
 
 
 
Usuario Usuario Anónimo

Acceso rápido
Nick
Contraseña
  Acceder  

Acceso clásico
No recuerdo mi contraseña
Recomendado Registrarme. Nuevo usuario
Búsquedas

Buscar una excursión

Búsqueda avanzada

Valid HTML 4.01 Transitional

CSS Válido!

Via ferrada de la 'Cala del Molí'
Ficha
Imagen portada de la excursión
/dat/img/fotografias/10000/10079.jpg
/dat/img/fotografias/10000/10080.jpg
Fecha 13 de Julio de 2013
Tipo de excursión Vía Ferrata - Camino Equipado
Dificultad PD, 1 Km., +50m., -50m.
Conseguida Conseguido Sí
Excursión visitada 1394 veces ( 1 esta semana )

Resumen

Simplement única i genial...

:D

Crónica

Vam sortir a les 7:00 des de la UAB, i vam arribar a les 8:15 al començament de la via, tot perfecte perquè havien llocs pels cotxes, però mentre ens posaven el material, començava a arribar molta penya per fer-la ( recomanació: fer-la molt d'hora, molt d'hora, molt d'hora ).

L'han obert el 1er. de Juny, no és una via difícil però la pedra talla una mica, no és pot anar en pantalons curts ( ho dic per experiència ). Comença des de molt amunt ja amb cables de vida per baixar agafats, hi ha molta pedra i cal agafar-se per si de cas.Després d'uns petits trams d'iniciació a la ferrada, tenim el primer pont de fusta amb només un cable com a via, una vegada passat tenim un altre però ja tibetà, i més tram de ferrada fins el proper pont tibetà, son 5, uns més llargs que els altres i els últims dos els més alts.Després de fer mitja ferrada hi una sortida d'escap, per si no hi veiem clar perquè ve un petit desplom de mig metre en pujada que és necessita estirar molt braços i està a la part més alta de la via ferrada i a sota només tenim aigua i kayaks. Després d'aquest petit tram, la via continua esplèndidament. Té passos que sí no ets llarg de cames costa una mica, també és una miqueta vertiginós si veus cap avall i si pateixes d'això, però sí veus voltant és simplement espectacular !

Nota: Per a algú que no ha fet mai vies ferrades, aquesta penso, que no és la millor per iniciar-se ... Té passos per pensar i 3 ponts tibetans, un de fusta i un nepalí que donen una mica de respecte. Està sobre el mar i es mouen fàcilment pel vent.

El millor d'aquesta cala és que la pedra és perfecta perque té mil forats per ficar la mà ... i pots agafar-te d'on vulguis. De fet pots estar parat tranquil·lament i és pot gaudir dels paisatges preciosos que hi han al voltant.

Recomanem fer-la com l'hem fet nosaltres, molt d'hora, perquè s'apunta molta gent i les cues són interminables, la calor i l'espera seria terrible si algú es queda estancat i s'ha d'esperar pel camí sense poder avançar...

És l'única ferrada sobre el mar al món i amb només això val la pena fer-la! Està a Sant Feliu de Guíxols, només 1:15 de casa.

La vam fer el Juanma, el Dario, el Marqués i jo, la consentida del dia.

Fins i tot, una penya campiona, també la va fer el Rafa però va arribar més tard.

Ho vam passar genial i perquè no? La podem repetir!

Fins la propera i molta cerilla !!!

Michelle

Participantes

Picos

No se realizaron picos

Otros


VOLVERVOLVER

(C) Rocs&Pics 2024 - Aviso Legal - Mapa Web

Todas las fotos de las crónicas están disponibles en resolución fotográfica bajo demanda expresa al grupo.

Para cualquier consulta escribir a: webmaster@rocsandpics.net

Colabora con nosotros