Logo cabecera
 
 
 
Usuario Usuario Anónimo

Acceso rápido
Nick
Contraseña
  Acceder  

Acceso clásico
No recuerdo mi contraseña
Recomendado Registrarme. Nuevo usuario
Búsquedas

Buscar una excursión

Búsqueda avanzada

Valid HTML 4.01 Transitional

CSS Válido!

Puig Cornador (1229 m)
Ficha
IMG 20200125 113443 2
Fecha 25 de Enero de 2020
Tipo de excursión Trekking
Dificultad SD, 13 Km., +635m., -635m.
Conseguida Conseguido Sí
Excursión visitada 76 veces ( 2 esta semana )

Resumen

Ruta circular des d'Alpens. Deixem el cotxe a l'aparcament del poble, pugem l'escala i creuem la carretera per agafar el GR. Per aquest sender passem per la casa de Torrats, la curiosa Roca de Pena i la font de Matamosses. A partir d'aquí agafem un estret corriol que ens porta al Coll Tallat, malauradament notem els efectes de la tempesta Glòria i el corriol està convertit en un riu cosa que ens obliga a enfangar-nos i a mullar-nos.

Des del coll assolim ràpidament el Puig Cornador, amb bones vistes del Lluçanès. Tornem al coll i seguim per la pista de l'altra banda seguint el llom del Serrat del Castell fins a l'ermita de Santa Margarida de Vinyoles. Continuem per un camí amb marques de GR, però bastant perdedor (aquí ens liem una mica i acabem buscant els millors passos pel bosc fins a trobar una pista de nou que ens porta fins a Sant Martí de Vinyoles. Des d'aquí seguim per pista fins al Coll de Mercadal i creuem un filat elèctric (amb dificultats) per seguir per un sender que ens porta fins la casa del Grau de l'Olla (on troben gossos i un ase, a banda de l'inquilí). Des d'aquí creuem el torrent, que amb les pluges baixa bastant fort , i seguim primer per pista i després per sender fins a la casa d'Anfruns primer i la carretera després. Ja només cal fer uns quants metres per la carretera fins arribar a l'aparcament.

Abans de marxar aprofitem per xafardejar els interessants treballs de forja que hi ha repartits pel casc urbà.

Temps total: unes 6 hores amb parades i anant molt tranquils (fins al cim 1h30m).

Teniu el track a:
https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/alpens-puig-cornador-santa-margarida-de-vinyoles-sant-marti-de-vinyoles-grau-de-lolla-anfruns-35943073

Participantes

Picos

Otros


VOLVERVOLVER

(C) Rocs&Pics 2022 - Aviso Legal - Mapa Web

Todas las fotos de las crónicas están disponibles en resolución fotográfica bajo demanda expresa al grupo.

Para cualquier consulta escribir a: webmaster@rocsandpics.net

Colabora con nosotros