Logo cabecera
 
 
 
Usuario Usuario Anónimo

Acceso rápido
Nick
Contraseña
  Acceder  

Acceso clásico
No recuerdo mi contraseña
Recomendado Registrarme. Nuevo usuario
Búsquedas

Buscar una excursión

Búsqueda avanzada

Valid HTML 4.01 Transitional

CSS Válido!

Passavets - Turó de l'Home (1706 m) - Les Agudes (1703 m)
Ficha
Passavets - Turó de l'Home (1706 m) - Les Agudes (1703 m)
Fecha 21 de Junio de 2009
Tipo de excursión Trekking
Dificultad  
Conseguida Conseguido Sí
Excursión visitada 377 veces ( 1 esta semana )

Resumen

Surto a les nou passades del matí de la font de Passavets. Gaudint de la verdor del bosc vaig ascendint fins a arribar al Turó de l'Home a les 10:15 del matí on flipo com els ciclistes que arriben per la carretera encara tenen esma per donar el bon dia (jo anant en bici mentre fa pujada sóc anti-social).

Hi ha una part del camí que puja fins l'estació meteorològica tallada per obres però pujo per l'altre banda i comprovo que les darreres pedregades han malmés algun tros de taulada que encara és a terra.

Em quedo gaudint de les vistes en un dia força destapat on només algún núbol tapa la zona de Sant Celoni.

Enfilo cap a les Agudes on hi arribo a les 11:17. Aquí sí s'ennubola per moments una mica més però res greu. Fa alguns anys, més de quinze (com passa el temps!) vaig viure una tempesta allà dalt que ens va acollonir bastant, veiem caure els llamps per sota nostre, pedregava i la pedra de tamany considerable i caient en diagonal feia mal al espategar contra la cara; érem molt joves, i algú dels quatre que anàvem no ha tornat a pujar cims mai més. Jaguda a la roca rememoro l'experiència.

Pretenía posar alguna frase al quadern de notes que hi ha a la bustia del cim, però està molt sol·licitat i me'n desdic. Disfruto una mica més de les vistes, em menjo una barreta que és tot el que portava per esmorzar (intencionadament: no aniría malament perdre algún quilet que m'estorba).

Tot baixant pel mateix lloc (m'encanta la fageda i les seves diferents fases estacionals!) perdo la vista entre els llargueruts troncs grisàcis intentant vislumbrar algun follet... fins i tot en trec una foto amb el movil però... el follet deu ser vergonyòs i no hi surt...

A les 12:30 torno a ser a la font de Passavets reomplint la cantimplora... sempre que puc m'agrada emportar-me aigua del lloc on he caminat.

Tot i la manca de companyia, he pogut gaudir d'una magnífica passejada i un dia esplèndit: qui no es conforma és perquè no vol!

Participantes

Picos

Otros


VOLVERVOLVER

(C) Rocs&Pics 2022 - Aviso Legal - Mapa Web

Todas las fotos de las crónicas están disponibles en resolución fotográfica bajo demanda expresa al grupo.

Para cualquier consulta escribir a: webmaster@rocsandpics.net

Colabora con nosotros