Logo cabecera
 
 
 
Usuario Usuario Anónimo

Acceso rápido
Nick
Contraseña
  Acceder  

Acceso clásico
No recuerdo mi contraseña
Recomendado Registrarme. Nuevo usuario
Búsquedas

Buscar una excursión

Búsqueda avanzada

Valid HTML 4.01 Transitional

CSS Válido!

Volcà del Croscat (789 m)
Ficha
VolcàdelCroscat0011
Fecha 29 de Diciembre de 2019
Tipo de excursión Trekking
Dificultad SD, 5 Km., +210m., -210m.
Conseguida Conseguido Sí
Excursión visitada 53 veces ( 1 esta semana )

Resumen

Per la GI-524 arribem a l’aparcament del Volcà de Croscat. Deixem el cotxe a la vora dels Restaurant de Sta. Margarita, prop de l’aparcament del volcà del Croscat. Comencem a caminar seguint el pal de la ruta Nº 15 (Grederes) i poc després d’entrar al bosc anem a l’esquerra agafant el segon de dos camins molt seguits. Aquest camí ample i molt ombrívol ens duu en suaus ziga-zagues fins al peu del cim. Quan acaba el camí podem gaudir del mirador i recular uns quants metres per agafar a l’esquerra un corriol ben visible que s’enfila dret per superar el darrer tram. Al final d’aquest curt tram dret arribem al petit pla on hi ha les restes d’una torre de guaita. Al cim també hi ha un bonic balconet que ens permet gaudir de la vista de les Grederes amb primer terme, del proper Pla de Maçandell i al fons de les muntanyes nevades de Núria.

Després de les fotos de rigor seguim pel mateix corriol que comença a baixar tranquil•lament per incrementar sobtadament el pendent i dur-nos fins una vella pista on anem a l’esquerra i arribem fins al Clot Sagolla.

Continuem caminant fins arribar a Cal Pagès on anem a la dreta per, de seguida, entroncar amb la pista per la que passa la ruta Nº 1, vorejant el pla de Maçandell i passant per la vora de les Grederes. De tornada podem tornar a agafar el camí per veure les Grederes, o com en el meu cas, si ja ho heu visitat diverses vegades, continuar cap al cotxe.

Temps: 35 minuts fins al cim i menys de 2 hores per completar la ruta circular (sense visitar les Grederes).

Participantes

Picos

Otros


VOLVERVOLVER

(C) Rocs&Pics 2022 - Aviso Legal - Mapa Web

Todas las fotos de las crónicas están disponibles en resolución fotográfica bajo demanda expresa al grupo.

Para cualquier consulta escribir a: webmaster@rocsandpics.net

Colabora con nosotros