Logo cabecera
 
 
 
Usuario Usuario Anónimo

Acceso rápido
Nick
Contraseña
  Acceder  

Acceso clásico
No recuerdo mi contraseña
Recomendado Registrarme. Nuevo usuario
Búsquedas

Buscar una excursión

Búsqueda avanzada

Valid HTML 4.01 Transitional

CSS Válido!

Cara Nord del Pic de Medacorba (2914 m) [ D- / 55º / 450 m ]
Ficha
Imagen portada de la excursión
Fecha 18 de Abril de 2010
Tipo de excursión Alpinismo
Dificultad D-, 20 Km., +1400m., -1400m.
Conseguida Conseguido Sí
Excursión visitada 534 veces ( 1 esta semana )

Resumen

Fantàstica via hivernal a una muntanya molt allunyada de qualsevol base. Nosaltres hi accedim per Baiau i el port de Medacorba, on deixem els esquís i comencem a baixar a peu per la vall de Soulcem fins a la base de la cara.

Fem els primers llargs per la via original i després ens desviem cap a l'esquerra per una variant que veiem en millors condicions (en blau a la foto), ja que no veiem clar assegurar un dels ressalts per on continuava la via original.

Dificultats: Pendents de neu mantinguts a 55º amb dos ressalts curts a 75-80º, on deixem equipat un clau abans de cada ressalt. En general però, dificultats per assegurar, roca amb poca fissura on posar material. La majoria de reunions són precàries, amb ancora i dos piolets. Flanquejos exposats.
Neu relativament bona, però tova a la part baixa, i a partir de mitja paret, neu poc transformada que dificultava moltíssim la progressió.

Com a aspecte final, remarcar que el fet d'haver començat massa tard una ascensió d'aquesta envergadura i en aquestes condicions va fer que l'acabessim a les 8 del vespre. La dificultat de fer el descens de nit i el cansament que duiem a sobre va fer que tot i que ja estavem baixant per la cara Sud del Medacorba, valorant la situació amb els Bombers Andorrans, van decidir venir-nos a treure d'allà amb l'helicòpter. Una bona feina dels bombers, ja que normalment no volen de nit.

Ascensió feta amb la Silvia i la Eli. Amb el Sergi, Teresa i Joan, compartim part de l'excursió, ja que ells fan Lavans i una bona esquiada per la vall de Baiau.

Participantes

Picos

No se realizaron picos

Otros


VOLVERVOLVER

(C) Rocs&Pics 2022 - Aviso Legal - Mapa Web

Todas las fotos de las crónicas están disponibles en resolución fotográfica bajo demanda expresa al grupo.

Para cualquier consulta escribir a: webmaster@rocsandpics.net

Colabora con nosotros