Logo cabecera
 
 
 
Usuario Usuario Anónimo

Acceso rápido
Nick
Contraseña
  Acceder  

Acceso clásico
No recuerdo mi contraseña
Recomendado Registrarme. Nuevo usuario
Búsquedas

Buscar una excursión

Búsqueda avanzada

Estadísticas
 • Hoy
  • 37 visitas
  • 37 páginas
 • Totales
  • 901606 visitas
  • 3095367 páginas
 • Excursiones
  • 3990 realizadas

Valid HTML 4.01 Transitional

CSS Válido!

Molló Puntaire (727 m)
Ficha
Cim
Fecha 9 de Septiembre de 2017
Tipo de excursión Trekking
Dificultad , 5 Km., +405m., -405m.
Conseguida Conseguido Sí
Excursión visitada 85 veces ( 1 esta semana )

Resumen

Ruta senzilla per fer en família.

Sortida: En deixar l'A-7 descendim en direcció a l'Hospitalet de l'Infant fins a trobar les indicacions cap a l'Hotel Vilaclara, on girarem a la dreta per continuar per la N-340. Just al superar l'Hotel Vilaclara prenem un camí asfaltat a mà dreta (Camí nº 6) que ens porta a superar per un pont la via fèrria. Després seguim recte cap al N fins a trobar una pista contigua a l'AP-7. Girem a la dreta i continuem al costat de l'autopista uns 250 metres, atents per localitzar un túnel sota la mateixa, que ens deixa a l'altre costat. En sortir del túnel girem a l'esquerra i continuem en paral·lel a l'autopista en direcció S passant al costat de l'àrea de descans. Uns 300 metres més endavant deixem el camí asfaltat per continuar per una pista de terra que neix a mà dreta, senyalitzada amb un pal indicador i marques de PR cap a l'Ermita de Sant Roc. La pista ens fa passar per un túnel sota l'A-7. A la seva sortida continuem cap a l'esquerra i uns 150 metres més endavant arribem a una bifurcació no senyalitzada en la qual continuem per la pista de la dreta.

A uns 2,5 km de l'Hotel Vilaclara arribem a la bifurcació del Barranc de la Font Negra en què hem de continuar pel ramal de l'esquerra en direcció al Barranc de Tixelles. Als 3 kms. arribem a una altra bifurcació. La pista de l'esquerra és més àmplia i porta a la propera ermita de Sant Roc. Nosaltres, però, hem de seguir pel ramal de la dreta i uns pocs metres més endavant (gran estaca) continuar per la pista de l'esquerra. Al km. 3,7 hi ha una altra bifurcació en la qual seguirem cap a l'esquerra seguint les indicacions cap al Barranc de Tixelles. Finalment a 5,2 km de l'Hotel Vilaclara arribarem a la Font de l'Aigualcoll, on hi ha un gran dipòsit rectangular d'aigua. on podrem deixar el cotxe i començar la ruta.

La pista en general està en bon estat. No obstant això, a partir de l'encreuament de l'ermita de Sant Roc (3 km) és estreta i té alguns trams en pendent en mal estat, amb molta pedra solta i esvorancs. Al meu entendre cal un tot terreny o similar per superar aquest tram.

Tot el camí transcorre per un corriol ben definit i tot el trajecte està senyalitzat amb marques de PR, quan hem arribat al coll hem pujat camp a través, ja que no té cap dificultat.

Les vistes des del cim son impressionants ja que son a 360°.

Temps: dues hores per fer tot el recorregut.

Per més informació: https://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=19636688

Participantes

Picos

Otros


VOLVERVOLVER

(C) Rocs&Pics 2018 - Aviso Legal - Mapa Web

Todas las fotos de las crónicas están disponibles en resolución fotográfica bajo demanda expresa al grupo.

Para cualquier consulta escribir a: webmaster@rocsandpics.net

Colabora con nosotros