Logo cabecera
 
 
 
Usuario Usuario Anónimo

Acceso rápido
Nick
Contraseña
  Acceder  

Acceso clásico
No recuerdo mi contraseña
Recomendado Registrarme. Nuevo usuario
Búsquedas

Buscar una excursión

Búsqueda avanzada

Estadísticas
 • Hoy
  • 7 visitas
  • 9 páginas
 • Totales
  • 902268 visitas
  • 3096524 páginas
 • Excursiones
  • 3998 realizadas

Valid HTML 4.01 Transitional

CSS Válido!

Canigó (2784 m)
Ficha
Imagen portada de la excursión
Fecha 19 de Junio de 2011
Tipo de excursión Alta Montaña
Dificultad  
Conseguida Conseguido Sí
Excursión visitada 516 veces ( 1 esta semana )

Resumen

Fàcil ascensió al Canigó, el cap de setmana anterior a la trobada de la Flama del Canigó, impressionant la pujada de llenya en aquest cim!

Crónica

La principal dificultat ha estat ser pacient fins que els gendarmes van desaparéixer i vaig poder pujar amb cotxe fins a Cortalets: 19Km de pista, m'haguessin fet fer una senyora excursió, un pelet massa llarga per les meves alternatives. Vaig pujar amb cotxe amb una parella de Badalona que duien el Berto, un simpàtic gos saltxixa. En arribar, la feina va ser a aparcar, buscar un lloc planet, sopar una mica i a dormir. L'ambient era impressionant i es respirava festa assegurada,

Em van posar al corrent de la trobada per la flama del Canigó: Des del 1940, una flama no ha deixat de cremar i es guarda en un museu a Perpinyà, cada Sant Joan, es du la flama a dalt del cim i s'encén una gran foguera. El cap de setmana anterior, es puja força llenya a dalt del cim. A grans trets, això és amb el que hem vaig quedar de la trobada. El cansament del Carlit, i el viatge, em van fer anar a dormir ben aviat.

L'endemà vaig passar per davant del refugi, tansols havia fet un tast de la festa que hi havia allà dalt. Impressionant les acampades i la gentada que hi havia. Desconeixent la zona, vaig optar pel camí més fàcil i evident, que hem duria en una hora i quaranta cinc minuts a dalt del cim.

Pel camí vaig anar recollint branquillons per tal de fer la tradició, si ja sé que el 23 a la nit no hi seria, però no estava de més de colaborar. Els francesos anaven tots amb banderes catalanes, i algú em va comentar que cada cop hi havia menys gent, degut a les fortes regulacions que es feien per accedir des de Prades, Taurinya i altres accessos. El bon jour el vaig convertir en un bon dia per a tots, tanta bandera catalana, em va fer perdre el sentit de la territorialitat.

Cómoda pujada, foto de cim i de seguida cap a baix, que el Llech m'espera!

Participantes

Picos

Otros


VOLVERVOLVER

(C) Rocs&Pics 2018 - Aviso Legal - Mapa Web

Todas las fotos de las crónicas están disponibles en resolución fotográfica bajo demanda expresa al grupo.

Para cualquier consulta escribir a: webmaster@rocsandpics.net

Colabora con nosotros