Logo cabecera
 
 
 
Usuario Usuario Anónimo

Acceso rápido
Nick
Contraseña
  Acceder  

Acceso clásico
No recuerdo mi contraseña
Recomendado Registrarme. Nuevo usuario
Búsquedas

Buscar una excursión

Búsqueda avanzada

Estadísticas
 • Hoy
  • 2 visitas
  • 2 páginas
 • Totales
  • 901670 visitas
  • 3095456 páginas
 • Excursiones
  • 3990 realizadas

Valid HTML 4.01 Transitional

CSS Válido!

Cara Nord del Pic de Medacorba (2914 m) [ D- / 55º / 450 m ]
Ficha
Imagen portada de la excursión
Fecha 18 de Abril de 2010
Tipo de excursión Alpinismo
Dificultad D-, 20 Km., +1400m., -1400m.
Conseguida Conseguido Sí
Excursión visitada 387 veces ( 3 esta semana )

Resumen

Fantàstica via hivernal a una muntanya molt allunyada de qualsevol base. Nosaltres hi accedim per Baiau i el port de Medacorba, on deixem els esquís i comencem a baixar a peu per la vall de Soulcem fins a la base de la cara.

Fem els primers llargs per la via original i després ens desviem cap a l'esquerra per una variant que veiem en millors condicions (en blau a la foto), ja que no veiem clar assegurar un dels ressalts per on continuava la via original.

Dificultats: Pendents de neu mantinguts a 55º amb dos ressalts curts a 75-80º, on deixem equipat un clau abans de cada ressalt. En general però, dificultats per assegurar, roca amb poca fissura on posar material. La majoria de reunions són precàries, amb ancora i dos piolets. Flanquejos exposats.
Neu relativament bona, però tova a la part baixa, i a partir de mitja paret, neu poc transformada que dificultava moltíssim la progressió.

Com a aspecte final, remarcar que el fet d'haver començat massa tard una ascensió d'aquesta envergadura i en aquestes condicions va fer que l'acabessim a les 8 del vespre. La dificultat de fer el descens de nit i el cansament que duiem a sobre va fer que tot i que ja estavem baixant per la cara Sud del Medacorba, valorant la situació amb els Bombers Andorrans, van decidir venir-nos a treure d'allà amb l'helicòpter. Una bona feina dels bombers, ja que normalment no volen de nit.

Ascensió feta amb la Silvia i la Eli. Amb el Sergi, Teresa i Joan, compartim part de l'excursió, ja que ells fan Lavans i una bona esquiada per la vall de Baiau.

Participantes

Picos

No se realizaron picos

Otros


VOLVERVOLVER

(C) Rocs&Pics 2018 - Aviso Legal - Mapa Web

Todas las fotos de las crónicas están disponibles en resolución fotográfica bajo demanda expresa al grupo.

Para cualquier consulta escribir a: webmaster@rocsandpics.net

Colabora con nosotros