Logo cabecera
 
 
 
Usuario Usuario Anónimo

Acceso rápido
Nick
Contraseña
  Acceder  

Acceso clásico
No recuerdo mi contraseña
Recomendado Registrarme. Nuevo usuario
Búsquedas

Buscar una excursión

Búsqueda avanzada

Valid HTML 4.01 Transitional

CSS Válido!

Tossal Estivella (2337 m) - Tossa Pelada (2378 m) - Pedró dels Quatre Batlles (2382 m)
Ficha
Imagen portada de la excursión
Fecha 16 de Enero de 2010
Tipo de excursión Alta Montaña
Dificultad SD, 8 Km., +682m., -682m.
Conseguida Conseguido Sí
Excursión visitada 384 veces ( 1 esta semana )

Resumen

Després de perdre moltíssim de temps a les cues de lloguer de material de l'estació de Port del Compte, ens trobem tots a l'aparcament situat a peu del sector Estivella que està situat davant del club de golf Port del Compte.

Després dels darrers preparatius i ja un cop tots equipats amb raquetes i esquís, començem la travessa enfilant pel Prat de Botons des d'una alçada de 1700m. Continuem prat amunt, a la cerca del peu del telecadira del Clot de la Vall que boreijarem fins arrivar a la font del Duc,

Un cop al prat del Duc creuarem un nou telecadira i a 500 metres coronem el primer cim El Tossal d'Estivella de 2.337m (14:30 PM). Un cop al cim i fetes les fotos de rigor tot contemplant les majestuoses vistes, ens posem de nou en marxa amb objectiu La Tossa Pelada de 2.378m, que carenejant des de Estivella assolim amb poc més de 30', ja només ens queda l'objectiu principal, el Sostre comarcal del Solsonès, el Pedró dels Quatre Batlles que "tetxonem" aproximadament 45' després.

Al cim i bufa un vent gèlit que fa estornufar però tot i això parem per fer un most i recuperar forçes, i gràcies al xarrup de la bota amenitzada amb vinet i moscatell, sen's fa un xic més amè. Es tard, i a lo lluny divisem el que hauria d'haver estat el nostre últim objectiu, La Gespeguera de 2.331,4 però que per desgràcia i degut al temps perdut en el lloguer de material i de forma democràtica varem decidir descartar.

Fetes les fotos de rigor començem el descens per la inclinada pendent que ens porta al Clot de la Vall on de forma evident podem apreciar les increibles acumulacions de neu que han caigut. Un cop al peu del telecadira del Clot de la Vall, fem via de nou cap al Prat de Botons on tenim aparcats els cotxes al costat del camp de golf. Tot i que els medis de locomoció del grup eren diferents éssent uns els esquís i pels altres les raquetes, en cap moment es va trencar el grup, fet que va fer més acollidora i divertida la sortida.

Tot i que no están donades d'alta, també varem poder disfrutar de la companyia de la Maria i la Concep.

Gràcies a tots, un cop més varem poder gaudir de l'esperit de la muntanya i de l'esència Rocs&Pics.

Participantes

Picos

Otros

/dat/img/mapas2D/444.jpgMapa 2D
/dat/img/mapas3D/445.jpgMapa 3D

VOLVERVOLVER

(C) Rocs&Pics 2022 - Aviso Legal - Mapa Web

Todas las fotos de las crónicas están disponibles en resolución fotográfica bajo demanda expresa al grupo.

Para cualquier consulta escribir a: webmaster@rocsandpics.net

Colabora con nosotros