Logo cabecera
 
 
 
Usuario Usuario Anónimo

Acceso rápido
Nick
Contraseña
  Acceder  

Acceso clásico
No recuerdo mi contraseña
Recomendado Registrarme. Nuevo usuario
Búsquedas

Buscar una excursión

Búsqueda avanzada

Valid HTML 4.01 Transitional

CSS Válido!

Pic de Pilàs (2657 m) - Pic de Sarredo (2449 m) - Cap dels Curols (2417 m) - Cap de la Travessa (2203 m) - Pui Redó (2202 m) - Cap del Calbar (1894 m) - Pic d'Escobedo (1906 m)
Ficha
2021.07.03 Pic de Pilàs (2656 m,)
Fecha 3 de Julio de 2021
Tipo de excursión Alta Montaña
Dificultad , 17 Km., +1291m., -1291m.
Conseguida Conseguido Sí
Excursión visitada 53 veces ( 3 esta semana )

Resumen

Sortida: hem d’arribar a Cerbi per una carretera asfaltada que surt d’Esterri d’Àneu. Abans d’arribar-hi, on comença la pista de l’Estany de la Gola, cal prendre-la i seguir-la 800 metres on prenem direcció a Sant Beado. Seguim la pista fins a les primeres cases de Cerbi i seguim la pista fins a trobar una gran esplanada on podrem deixar el cotxe. L’opció de travessar Cerbi amb cotxe, està limitada al veïns i serveis, d’aquí aquesta volta.

Prepareu-vos per una caminada feixuga, pràcticament no hi ha camí i quasi tot és camp a través, he anat buscant i agafant corriols fets pel bestiar per anar guanyant alçada. Després de creuar diverses vegades el Torrent dels Corriols m’he dirigit cap a Les Estanyeres que les he deixat a ma dreta sense perdre alçada i des d’aquí cap al Pic de Pilàs, després he seguit la carena de la Serra dels Curols per fer el Pic de Sarredo i el Cap dels Curols. Des d’aquí una bona baixada fins al Coll de Cerbi i em dirigeixo al Cap de la Travessa i el Pui Redó que estan molt a prop l’un de l’altre. Des d’aquí he anat per la Serra Obaga fins al Cap de Calbar i d’aquí a la Collada de la Fenera per pujar al Pic d’Escobedo on hi ha unes antenes de telecomunicacions (he de dir que en aquest tram he perdut la cobertura del GPS però no hi ha pèrdua perquè el corriol és clar i la direcció que em d’agafar també), ara toca trepitjar pista que ens durà fins el cotxe.

Temps: set hores i mitja per fer tot el recorregut.

Participantes

Picos

Otros


VOLVERVOLVER

(C) Rocs&Pics 2022 - Aviso Legal - Mapa Web

Todas las fotos de las crónicas están disponibles en resolución fotográfica bajo demanda expresa al grupo.

Para cualquier consulta escribir a: webmaster@rocsandpics.net

Colabora con nosotros